Een compleet concept werkt!

Is uw keuze gevallen op een nieuwe investering? Dan werken wij graag het complete concept voor u uit!

Conquestica, Devisie Recreatie Advies.

Maar liefst 7 concepten op een rij!

Als recreatie ondernemer blijft u graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de markt. Natuurlijk heeft u het al druk genoeg met de dagelijkse beslommeringen alsook de invloeden van buitenaf die steeds weer voor nieuwe uitdagingen zorgen.

Naast bovengenoemde zaken wilt u uw gasten ook steeds weer iets nieuw bieden. Omdat een nieuwe investering ook veel extra inspanning vergt van uw bestaande team, heeft u bij voorkeur één aanspreekpunt bij de ontwikkeling van nieuwe faciliteiten en attracties.

Conquestica verzorgt voor u de ontwikkeling, ontwerp en bouw van uw nieuwe faciliteiten. Dat doen we door vanaf de eerste pennestreek met u mee te denken, te ontwerpen, voor u scherp in te kopen, het project efficient te managen en de bouw vakkundig te begeleiden. Kortom, we implementeren uw nieuwe concept turnkey! Zodat u daar geen omkijken naar heeft. Behalve dan natuurlijk die leuke beslissingsrondes.

Naast het feit dat we een veel lagere fee berekenen dan de meeste leveranciers en u daardoor ook nog eens voordeliger uit bent, leveren wij vanuit de hele wereld ook nog eens diverse attracties en faciliteiten rechtstreeks. Hiervoor zullen wij binnenkort een andere website, www.conquestica.store, inrichten. We houden u op de hoogte.

Alvast meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op om uw idee te bespreken, dat doen wij graag!

De concepten die wij u aanbieden zijn de volgende:

SPLASH HUB Waterspeelconcept

REFRESH! Wellnessconcept

FEC KIDS Indoor speelconcept

FEC FAMILIEZ Speelconcept (volwassen)

FEC SPORTIEZ Sport- en spelconcept (VOLGT LATER)

SPEELAVENTURA Buitenspelen (VOLGT LATER)

KIDS LAB Ontdekken (VOLGT LATER)