info@conquestica.nl

06 - 2345 2460

Refresh! The next level in inhouse Wellness!

Conquestica Turnkey Projecten

Refresh! Baden in weelde op topniveau.

Wellness, de steeds populairdere vorm van totale ontspanning is niet alleen meer voorbehouden aan de grotere centra, maar past ook prima in úw recreatiebedrijf. Conquestica biedt u een totaalconcept aan die past in iedere recreatieve omgeving. Bungalowpark, camping, resort of hotel, onze topontwerpers kunnen ook voor u een kwalitatief hoogwaardige beleving verzorgen.

Wij zijn trots dat wij als enige leverancier in Nederland een productlijn kunnen aanbieden, opgebouwd uit gehard polystyreen. Hoogwaardig geisoleerde baden, whirlpools, stoombaden, relaxstoelen, massagetafels, voetenbaden, etc, etc. worden voor ons, na nauwkeurig computergestuurd te zijn gesneden, handmatig afgewerkt. Naast ons standaard assortiment, zijn alle elementen op maat te maken naar uw wensen. Speciaal voor onze relaxstoelen, massagetafels en warmtebanken bestaat de mogelijkheid deze te voorzien van verwarming, zodat uw bezoekers volledig tot rust kunnen komen.

Trots zijn we vooral ook op onze computergestuurde hydromassage douches. Uw gasten beleven een totale ontspanning, gecombineerd met lichtterapie en muziek naar eigen keuze. Een heerlijke totaalbeleving waar men zeker voor terug komt!

Hieronder treft u een kleine opsomming aan. Binnenkort kunt u hier ook onze brochure downloaden of een kijkje nemen op de website van ons zusterbedrijf. Alvast meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op om uw idee te bespreken, dat doen wij graag!

Massagedouches

Een snelle, korte douche, maar toch ook een complete ontspannende massage, dat is wat de unieke AquaForm® douches bieden aan uw gasten. Bij ons de keuze uit vele combinaties douchekoppen en jets.

Hydromassage

Even totaal ontspannen en je hoofd leeg maken, dat kan met onze computergestuurde horizontale douches van AquaForm®. Hoofd, schouders, rug en benen, alles komt tijdens een douche massagesessie aan bod.

Chromo-/Aromatherapie

Als extra toevoeging op onze hydromassage, bieden wij ook een combinatie aan met Chromothrapie(licht) en Aromatherapie(geur), gecombineerd met muziek naar keuze. Totale ontspanning in een totaalbeleving.

Vormdouchecabines

Lekker even afdouchen met volledige privacy? Dat kan in de diverse vormen die wij voor u kunnen maken voor uw douchecabines.

Massage relax eiland

Even ontspannen zoals uw gast dat wil. Dit eiland biedt tevens de mogelijkheid om diverse massages te organiseren. Uiteraard is iedere vorm denkbaar en maakbaar.

Stoomcabines

Dankzij een grote ontwerpvrijheid en het computergestuurd snijden van elke gewenste vrije vorm, ontstaan de mooiste, best geisoleerde stoomcabines, waarmee u uw gasten in de watten legt..

Stoombadbeleving

Een Turks stoombad, maar dan even anders? Conquestica ontwerpt met u de meest bijzondere vormen van tempel tot cocon, volledig aangepast aan úw wensen.

Whirlpool

Een echte eyecatcher voor uw wellness? Dit ronde bad, fraai afgewerkt met mozaiektegels is een lust voor het oog. Ook andere vormen, kunnen aan de hand van uw idee door ons geleverd worden.

Bruisbad vrije vorm

Onze vakmensen hebben zelf de vrije hand genomen bij het ontwerpen van dit bruisbad in de vorm van een schelp, bekleed met kleine mozaieksteentjes. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een tuin of rotsomgeving!

Relax Benches

Heerlijk relaxed, eventueel voorzien van verwarming middels water- of electriciteitsverwarming. Ook leverbaar met armleuningen of als combi met 2 stoelen en bijzettafeltje.

Warmtebank

Met onze hoek- of rechte elementen maakt u eenvoudig op iedere ondergrond een aansluiting met deze warmtebank. Heerlijk relaxen, eventueel ook op te nemen in bijvoorbeeld één van onze stoombaden.

Massagetafel

Een bezoek aan een maham of wellnessruimte maakt uw bezoeker natuurlijk helemaal af met een heerlijke massage op onze verwarmde massagetafels. Rondom met afgeronde hoeken en hygienische tegels, afgewerkt met harde voeg.

Warmtestoelen

Heerlijk relaxen doe je in de warmtestoele.n, al dan niet met voetenbad. Vooral wanneer je even kort wilt ontspannen vanuit een bad of douche, is dit een ideale plek om jezelf te verzorgen.

Exclusives

We hebben alvast de hand weten te leggen op een aantal exclusieve waterattracties en luxe sanitair. Voor een aantal producten zijn wij zelfs de exclusieve importeur voor de Nederlandse markt.

Ambiance

Een fraaie tuin, rotsen, beelden. Ze dragen allemaal bij aan die ultieme beleving. Natuurlijk bouwen we graag voor u ook de totale decoratieve beleving van uw wellness!