Splash-hub: waterpret voor iedereen!

Conquestica Turnkey Projecten

Waterattracties voor iedereen!

Wanneer u toe bent aan een nieuwe waterbeleving of uw bestaande voorziening dringend toe is aan een renovatie of misschien zelfs vervanging of uitbreiding, dan staat het deskundig team van Conquestica voor u klaar om u bij de ontwikkeling van uw project van A tot Z te adviseren en bij te staan. Met ruime kennis en ervaring kunnen wij samen met u bepalen wat voor uw recreatiebedrijf de juiste toevoeging is, welke leverancier u het beste kunt betrekken in uw plan, op welk niveau de voorzieningen worden afgewerkt, etc. Wij zorgen turn key voor het juiste ontwerp en uitvoering binnen de door u gestelde eisen en wensen.

Eenm aal uw wensen en eisen vastgelegd, gaan we ontwerpen. Conquestica heeft een zeer groot netwerk opgebouwd, waardoor we altijd voordelig voor u kunnen werken. We werken met iedere leverancier, en zoeken altijd een bouwcombinatie die bij u past. Samen met onze andere afdeling "Bouwadvies" kunnen wij voor u het complete project uitwerken en uitvoeren volgende de geldende veiligheidsvoorschriften en bouwregelgeving.

Conquestica is door meerdere leveranciers gevraagd hun productenrange in Nederland te promoten. Ons aanbod verschijnt binnenkort op de website van ons zusterbedrijf. We houden u hiervan ook via deze website op de hoogte.

Alvast meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op om uw idee te bespreken, dat doen wij graag!

Waterglijbanen

Door het enorme aanbod is het lastig een keuze te maken. Graag begeleiden wij u bij de keuze van type glijbaan en leverancier. Wanneer u liever een custom baan ontworpen wil hebben, dan kan dat natuurlijk ook! Conquestica werkt met genomineerde (half)fabrikanten ne biedt ook zelf een ruim assortiment aan. Binnenkort een overzicht op de website van ons zusterbedrijf.

Waterspeeltuinen

De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Glijbanen, waterspuiten en andere elementen zorgen voor eindeloos speelplezier. Uiteraard kan Conquestica vanuit enkele basismodellen een unieke waterspeeltuin voor u verzorgen.

Sprayparken

Een ware trend is het Spraypark, ook wel Splash Pad genoemd. Conquestica is trots u een veel bredere range aan Sprayaparkelementen aan te kunnen bieden dn momenteel bekend op de Nederlandse markt. Hierdoor bouwen we samen met u een echte state-of-the-art waterattractie voor een zeer scherpe prijs.

Acryl baden

Kiest u voor een wat luxere uitstraling van uw baden, dan is een acrylbad of acrylwand een fraaie oplossing, terwijl vaak de prijs lager uitvalt dan u denkt.

Aquacross®

Een kleurrijke glijbaan met wedstrijdelement is de multiraces. Wie is het snelst beneden? Het aantal banen naast elkaar kan door u zelf bepaald worden.

NinjaCross®

Deze spannende buisglijbaan is volledig te thematiseren en daardoor leuk voor iedere leeftijd. Ook is het mogelijk een multimediapakket toe te voegen, vraag dus gerust naar de mogelijkheden!

VR Experience

Uw oude waterglijbaan geeft u makkelijk een tweede ronde met onze nieuwe Virtual Reality Experience. Een afdaling door de sneeuw, een tocht door de Jungle of een vlucht door ruimte. Ook een zoektocht naar de schat in een verborgen stad, snorkelend de Virtual Relity werekd in, is eenvoudig haalbaar voor iedere vierkante bak (zwem)water.

Aqua Trampoline

Als recreatiebedrijf kent u vast en zeker de airtrampoline. Een betaalbare populaire attractie, maar, bij onze huidige zomertemperaturen wordt het doek al snel te heet onder de voeten. Conquestica heeft, uniek voor Nederland, de oplossing: de Aqua Trampoline. Vrag gerust naar de mogelijkheden!

Fountain Play

Steeds vaker zien we op openbare pleinen fonteinen welke vrij te betreden zijn door het publiek. Wellicht is dit ook voor uw mogelijkheid om gasten wat extra cachet te bieden bij bijvoorbeeld uw hoofdgebouw, en in de zomer natuurlijk een extra verkoelings- en ontmoetingsplek.