Waterpret voor elk budget: Aqualandica

Conquestica Turnkey Concepts

Compleet ontzorgd door onze unieke Design & Build methode.

Wanneer u nog niet helemaal voor ogen heeft welke investering uw voorkeur geniet, wat er allemaal mogelijk is en hoe u komt tot de realisatie van een nieuw concept, dan bent u bij Conquestica aan het juiste adres. We hebben een steeds groeiend aantal leuke concepten voor u ontwikkeld, waarbij we het mogelijk maken om het gehele plaatje turnkey te leveren en bouwen. U hoeft alleen maar uw keuze te maken en toe te zien hoe alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Voor ieder concept geldt overigens ook: wilt u zelf bepaalde werkzaamheden door een eigen aannemer, eigen technische dienst of vrijwilligers laten uitvoeren, dan kan dat natuurlijk ook. We helpen dan graag door u op professionele wijze te ondersteunen.

Dankzij ons grote netwerk van internationale experts bieden wij altijd een hoogwaardig product tegen een scherpe prijs. Veelal komen we eerst tot een vrijblijvend ontwerp. De markt is constant in beweging, dus we raden u aan regelmatig onze website in de gaten te houden. We hebben op een aantal concepten het alleenrecht verworven voor de Nederlandse markt. Dat wilt u vast niet missen.

Zowel hieronder als in het hoofdmenu hebben wij overzichtelijk aangegeven welke concepten wij voor u in petto hebben.

Aqua Slides

Het meest complete aanbod waterglijbanen, waardoor u een complete nieuwe waterwereld kunt bouwen op uw resort, bungalowpark of camping. Maar ook voor de grotere zwembaden en sportcomplexen hebben wij een groot aanbod. samen met onze concepten "aquamoves" en "aquaspray&play" bouwen we samen de mooiste waterbelevingen voor uw gasten.

Conquestica ontwerp, engineered en bouwt voor u en samen met u de mooiste aqua slides. Klik op onze subpagina aqua slides of op de button hieronder om meer te zien!

Aqua Moves


Uw gasten een complete wellness sessie aanbieden? Met de totaalbeleving REFRSH! zal dat geen enkel probleem zijn. Laat u en uw gasten betoveren door het meest complete concept van Conquestica. Samen met de beste designers, specialisten en bouwers maken wij de meest bijzondere wellnesservaringen! Klik op onze subpagina Refrsh! en oordeel zelf.

Ropeland Adventures


Bewegen is gezond! Spelen is leuk! Conquestica weet deze twee op verschillende manieren samen te voegen tot een geweldig concept, ook voor uw recreatiebedrijf . Succes verzekerd! Family, Fun, Fitness! Klikt u onze pagina Triple F maar eens aan voor meer informatie en inspiratie! We ontwerpen, engineeren en bouwen graag met u mee!

Playniacs


Spelen, spelen en nog eens spelen. De kinderen die te gast zijn in uw recreatiebedrijf doen natuurlijk niets liever. Ook als ze even moeten wachten bij de receptie. Of totdat het menu in uw bedieningsrestaurant is geserveerd. Denk u op die plekken eens aan onze speelconcepten. Kijk maar eens op onze pagina Playniacs!

Beach Play


Om op het strand te spelen hoeven uw gasten toch niet te wachten op die enkele warme dagen in de zon? Conquestica heeft een mooie reeks attractie en activiteiten waarbij een strandtemperatuur geen eerste vereiste is. Hiermee verlengt u uw strandseizoen ook bij uw eigen strand. Klik op onze Beach Play pagina en ontdek zelf wat bij u past!