Van traditioneel naar concepthoreca en -retail

Conquestica Turnkey Concepts

Een gevarieerd aanbod vraagt om een professioneel concept

In de laatste decennia is de behoefte van onze bezoekers en gasten op het gebied van eten en drinken aanzienlijk veranderd. Fastfood maakt steeds meer plaats voor gezondere, gevarieerdere producten met een veel ruimer of juist dieper assortiment.

Veelal gieten we deze producten in een bepaald concept om een bepaald product verder uit te diepen, zoals het koffie(-to-go) concept van bijvoorbeeld Starbucks. Een branded concept of juist een eigen streekconcept straalt kwaliteit uit en zorgt altijd voor een hoogwaardiger welbevinden en hieraan onlosmakelijk verbonden een betere besteding per bezoeker.

Steeds vaker zien we ook binnen de recreatiesector de kwaliteit omhoog gaan door investeringen in een nieuw foodconcept. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Waar begin je en waar moet je allemaal op letten? In de bestaande infra bijvoorbeeld voldoende voor de nieuwe horeca apparatuur? Wat is er nodig om het nieuwe assortiment te kunnen bereiden? Hoeveel ruimte is er binnen en op het terras nodig om de bezoekersstroom aan te kunnen. En technisch? Bouwkundig? Verbouwen of nieuwbouw?

Door de jaren heen heeft conquestica dusdanig ervaring opgedaan met de ontwikkeling van horecazaken dat wij ook u hiermee compleet kunnen ontzorgen, van concept tot en met de ingebruikname. Neem dus gerust eens vrijblijvend contact op om te sparren over de mogelijkheden.