Integraal naar een hoogwaardig resultaat

Conquestica Projectmanagement

Projectmanagement: Deskundig, adequaat en hands-on

Met Conquestica aan tafel bent u er in ieder geval zeker van dat uw project vanaf initiatief en ontwerp, via de uitvoering van en toezichthouding op uw project in goede handen is. Door onze hands-on mentaliteit en ervaring zorgen we er steeds weer voor dat kwaliteit, budget en planning binnen de vooraf afgesproken marges blijven. Wanneer wij hierin een manco signaleren, dan zullen wij dit altijd direct kenbaar maken en een adequate oplossing aandragen om direct bij te sturen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in dezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

    --- ---

Interim management: maatwerk voor een continu bedrijfsvoering

Langdurige ziekte, een nieuwe uitdaging of inkrimpen met gedwongen ontslagen. U kunt zomaar een schakel verliezen uit de ketting die uw bedrijfsvoering draaiende houdt. Dan is er Conquestica om ondersteuning te bieden in de vorm van een interim invulling. Voor een maand, kwartaal of een jaar, parttime of fulltime, bij beschikbaarheid is alles bespreekbaar en komen we tot een maatwerk oplossing.

U kunt ons benaderen voor:

- Ondervangen park-, hotel- of leisure management/ directie.

- Technical management.

- Facilitair management.

- Operational management.

We kijken graag samen met u naar de benodigde tijdelijke invulling op de plek waar een vacature is ontstaan en voor uw bedrijfsvoering een passende invulling behoeft.