Aquamania: waterpret voor iedereen!

Conquestica Leisure Concepts

Waterglijbanen voor iedereen!

Iedereen kan het beamen: Water is natuurlijk geweldig om mee en in te spelen, te relaxen of verkoeling te zoeken. Wilt u ook iets met water voor uw gasten? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Waterglijbanen, sprayparken, waterspeeltuinen en .................................natuurlijk een geweldige entourage? Conquestica heeft alles in huis om uw mooiste waterbeleving te verzorgen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is ons uw wensen kenbaar te maken, dan gaan wij aan de slag.

Onze ingenieurs staan klaar om voor u een attractie te ontwerpen aan de hand van uw wensen. We bekijken daarbij uiteraard de omgeving, uw doelgroep en randvoorwaarden om met de mooiste oplossing te komen. Ons internationale team maakt voor u een compleet 3D model van uw nieuwe waterbeleving, zodat we vooraf met u kunnen doornemen of ons idee aansluit op uw wensen. Ons eigen bouwkundig ingenieursbureau verzorgt ook de aansluiting op bouwkundige zaken, zoals aansluiting op uw binnenzwembad, renovatie hiervan en uiteraard de klimtoren.

We werken uitsluitend met de beste producenten en fabrikanten om een hoogwaardig product te leveren, die uiteraard voldoen aan de hoogste veiligheidseisen binnen de Europese NEN-normen. Zij zetten het ontwerp om in een product dat door één van onze vaste montageteams bij uw wordt geinstalleerd. Inclusief de benodigde aansluitingen natuurlijk. Uiteraard nemen we ook hierbij graag de bouwkundige voorzieningen of aanpassingen voor onze rekening, net als de inrichting van het terrein en eventuele thematisering van uw beleving.

Om een kleine indruk te geven van wat wij zoal voor u kunnen betekenen, hebben wij hieronder een kleine opsomming voor u gemaakt. Binnenkort kunt u hier ook onze brochure downloaden. Alvast meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op om uw idee te bespreken, dat doen wij graag! Ook kunt u alvast de e-brochure bestellen. Zodra deze gereed is, sturen wij u deze natuurlijk graag toe!

Family Combi slides

Met een compacte footprint, vriendelijke budget, 2 glijbanen op een slimme constructie en grote variatie aan mogelijkheden, is de Family Combi de nieuwe watersensatie voor iedereen.

Family Combi XXL

De Combi XXL is de grote broer van de Combi met 2 0f meer verdiepingen en de mogelijkheid om meerdere slides toe te voegen. Een ware sensatie voor de echte waterglijbaan liefhebber.

Kamikaze

Deze stijle glijbaan is een begrip onder de durfals. De glijbaan kan in verschillende hoogtes worden geleverd.

Big Lane

Hand in hand van de glijbaan, de gezellige familyglijbaan uit ons pakket. Breedte en hoogte zoals u dat wilt.

Multiracer

Een kleurrijke glijbaan met wedstrijdelement is de multiraces. Wie is het snelst beneden? Het aantal banen naast elkaar kan door u zelf bepaald worden.

Color Cave

Deze spannende buisglijbaan is volledig te thematiseren en daardoor leuk voor iedere leeftijd. Ook is het mogelijk een multimediapakket toe te voegen, vraag dus gerust naar de mogelijkheden!

Witch Bowl

Na een snelle start lekker uitglijden in de trechter tot je in het middel weer met een plons in het waterbassin terecht komt. Ook te combineren met andere glij-elelementen.

Rocket Loop

Met behulp van een vrije val met hoge snelheid door de looping glijbaan. Echte sensatie voor de durfal en zeker een publiekstrekker van hoog niveau.

Rafting Slide

Heerlijk met zijn allen raften op een band, zonder dat hiervoor een hoge investering en veel ruimte benodigd is? Dan is dit de perfecte oplossing voor uw zwembad of waterpark.

Kids Animal Slide

We hebben diverse slides in ons pakket voor de allerkleinste waterratten. Konijn, olifant, slag of octopus. Zowel glijden vanaf de rand of vanuit het midden van het bassin. Ook maatwerk, bijvoorbeeld uw eigen mascotte!

Kids Themed Play

Of u nou een keuze maakt uit ons standaard assortiment, zoals ons piratenschip, of een speelobject naar eigen ontwerp wilt laten maken, Conquestica maakt het graag waar!

Junior Waterpark

Het complete spelen met water! Glijden, spatteren, klauteren en springen, het kan allemaal! Neem gerust eens contact op voor het ontwerpen van úw ideale waterspeelpark.

Spraypark

Maak nu samen met ons uw complete Spraypark op maat voor uw park. Keuze uit een groot, divers en kleurrijk pakket met basiselementen. En natuurlijk leveren wij ook de ondergrond, installatie en buffersysteem, waardoor het speelwater kan worden hergebruikt!

Spray Customs

Ook wanneer u uw eigen thema in uw Spraypark wilt verwerken, kunt u bij ons terecht. We denken graag met u hoe we uw waterspeelpark nóg aantrekkelijker kunnen maken.

Coming up..........

Conquestica is constant op zoek naar nieuwe producten om het aanbod voor u nóg interessanter te maken. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen!