Spelen en bewegen: de nieuwe uitdaging!

Conquestica Leisure Concepts

Just imagine.

Als recreatie-ondernemer ben je constant bezig om je bedrijf op topniveau te houden. Zoveel soms dat je er niet of nauwelijks aan toekomt om jou dromen en gedachten over de toekomst ook daadwerkelijk om te zetten in een duidelijk concept van waaruit je kan starten met de daadwerkelijke uitwerking van het idee en helder kunt krijgen of het plan haalbaar is. Of misschien weet je niet waar je moet beginnen om jou idee voldoende handen en voeten te geven om er ook daadwerkelijk binnen jou organisatie mee aan de slag te gaan.

Ongemerkt gaan er binnen veel bedrijven op die manier de meest fantastische concepten simpelweg verloren! Wij van Conquestica hebben de kennis in huis om creativiteit ("imagine") samen te laten smelten met het inzicht of het ook daadwerkelijk mogelijk is ("engineering") om deze droom te realiseren.

Schoom dus niet om ons als in het allereerste stadium, uw idee, te betrekken bij uw plannen. Het zou immers erg jammer zijn als ook úw project vanwege alle dagelijkse beslommeringen in de ijskast zou verdwijnen?

We zijn ijzersterk in storytelling, concept ontwikkeling en onderzoeken van de technische haalbaarheid, waarna we uiteraard al vrij snel de financiele haalbaarheid onder de loep kunnen nemen.