info@conquestica.nl

06 - 2345 2460

Refresh! The next level in inhouse Wellness!

Conquestica Turnkey Concepts

Resfrsh! Baden in weelde op topniveau.

Nederland kent vele wellness varianten. Deze steeds populairdere vorm van totale ontspanning is dan ook niet alleen meer voorbehouden aan de grotere centra, maar past ook prima in úw recreatiebedrijf.

Conquestica biedt u een totaalconcept aan die past in iedere recreatieve omgeving. Bungalowpark, camping, resort of hotel, onze topontwerpers kunnen ook voor u een kwalitatief hoogwaardige beleving verzorgen.

Wij zijn trots dat wij als enige leverancier in Nederland een productlijn kunnen aanbieden, opgebouwd uit gehard polystyreen. Hoogwaardig geisoleerde baden, whirlpools, stoombaden, relaxstoelen, massagetafels, voetenbaden, etc, etc. worden voor ons handmatig gefabriceerd. Naast ons uitgebreidde assortiment, zijn alle elementen op maat te maken naar uw wensen. Speciaal voor onze relaxstoelen, massagetafels en warmtebanken bestaat de mogelijkheid deze te voorzien van verwarming, zodat uw bezoekers volledig tot rust kunnen komen.

Om een kleine indruk te geven van wat wij zoal voor u kunnen betekenen, hebben wij hieronder een kleine opsomming voor u gemaakt. Binnenkort kunt u hier ook onze brochure downloaden. Alvast meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op om uw idee te bespreken, dat doen wij graag! Ook kunt u alvast de e-brochure bestellen. Zodra deze gereed is, sturen wij u deze natuurlijk graag toe!

Stoombadbeleving

Een Turks stoombad, maar dan even anders? Conquestica ontwerpt met u de meest bijzondere vormen van tempel tot cocon, volledig aangepast aan úw wensen.

Whirlpool

Een echte eyecatcher voor uw wellness? Dit ronde bad, fraai afgewerkt met mozaiektegels is een lust voor het oog. Ook andere vormen, kunnen aan de hand van uw idee door ons geleverd worden.

Bruisbad vrije vorm

Onze vakmensen hebben zelf de vrije hand genomen bij het ontwerpen van dit bruisbad in de vorm van een schelp, bekleed met kleine mozaieksteentjes. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een tuin of rotsomgeving!

Relax ligstoel

Heerlijk relaxed, eventueel voorzien van verwarming middels water- of electriciteitsverwarming. Ook leverbaar met armleuningen of als combi met 2 stoelen en bijzettafeltje.

Warmtebank

Met onze hoek- of rechte elementen maakt u eenvoudig op iedere ondergrond een aansluiting met deze warmtebank. Heerlijk relaxen, eventueel ook op te nemen in bijvoorbeeld één van onze stoombaden.

Massagetafel

Een bezoek aan een maham of wellnessruimte maakt uw bezoeker natuurlijk helemaal af met een heerlijke massage op onze verwarmde massagetafels. Rondom met afgeronde hoeken en hygienische tegels, afgewerkt met harde voeg.

Compleet tot rust komen in een heerlijke ambiance.

Natuurlijk gaat het niet alleen om de baden, maar zeker ook om het aanbieden van een heerlijke ambiance. We bieden dan ook de meest luxe sanitair en installaties, welke wij speciaal uit meerdere landen in Europa, waar onder Duitsland en Italie hebben verzameld. Onze massagewaterval of in het plafond geintegreerde regendouches bijvoorbeeld.

De ambiance maakt u compleet met de mooieste materialen en rustgevende elementen. Wt dacht u van een afwerking van onze elementen en wanden met glasmozaiek? uit ons standaard assortiment of speciaal voor u op kleur gemaakt? Met een harde voeg altijd waterdicht, hygienisch comfort en makkelijk te onderhouden. Uw wellnessruimte voorzien van een fraaie entree? Dan ontwerpen we samen met u een prachtige toegangspoort (met uw logo?) die door ons vakkundig wordt gerealiseerd. Wilt u uw gasten ultiem verwennen, dan kiest u voor een rustgevend aquaruim, in iedere vorm te realiseren en onderhouden door onze aquariumspecialisten. Maar ook zaken als muziek, video, sfeerverlicht dragen bij tot het ultieme genot van uw gasten!

Om een kleine indruk te geven van wat wij zoal voor u kunnen betekenen, hebben wij hieronder een kleine opsomming voor u gemaakt. Binnenkort kunt u hier ook onze bruchure downloaden. Alvast meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op om uw idee te bespreken, dat doen wij graag! Ook kunt u alvast de e-brochure bestellen. Zodra deze gereed is, sturen wij u deze natuurlijk graag toe!

Exclusives

We hebben alvast de hand weten te leggen op een aantal exclusieve waterattracties en luxe sanitair. Voor een aantal producten zijn wij zelfs de exclusieve importeur voor de Nederlandse markt.

Ambiance buiten

Een fraaie tuin, rotsen, beelden. Ze dragen allemaal bij aan die ultieme beleving. Natuurlijk bouwen we graag voor u ook de totale buitenbeleving van uw wellness!

Ambiance binnen

Bekende rustgevers zijn bijvoorbeeld aquaria en daarmee een perfecte aanvulling op uw wellness. Het specialistische onderhoud kunt u gerust aan onze deskundigen overlaten. Maar ook verlichting en achtergrondmuziek maken de sfeer om volledig tot een opfrissing van Conquestica Refrsh! te komen.