info@conquestica.nl

06 - 2345 2460

Wacht niet langer op de zon

Conquestica Beach Play


Spelen op het strand met Beach Play.

Niemand hoeft u te vertellen dat het gebruik van uw strand niet langer beperkt hoeft te blijven tot die paar warme dagen per jaar. Er komen steeds meer speelactiviteiten op de markt die geschikt zijn om bij uw strandpaviljoen of op uw park toe te passen.

Wij van Conquestica hebben een unieke collectie attracties aan te bieden die het seizoen van uw strand aanzienlijk kunnen verlengen. Natuurlijk leveren en monteren wij turnkey. Bij een aantal attractie kunnen wij deze ook volledig customized aanbieden.

Om een kleine indruk te geven van wat wij zoal voor u kunnen betekenen, hebben wij hieronder een kleine opsomming voor u gemaakt. Binnenkort kunt u hier ook onze brochure downloaden. Alvast meer weten? Wacht niet langer en neem contact met ons op om uw idee te bespreken, dat doen wij graag! Ook kunt u alvast de e-brochure bestellen. Zodra deze gereed is, sturen wij u deze natuurlijk graag toe!

Ropeland Experience

Met trots mogen wij van Conquestica zich de trotse importeur noemen van dit geweldige speelelement! Ieder patroon is een kunstwerk op zich en wordt volledig met de hand gemaakt door een enthousiast kunstenaarsteam. dankzij een ruim opgezet portaal en de bevestiging door middel van veiligheidsnetten voldoet de unieke attractie aan alle geldende veiligheideisen. De kleuren van de te gebruiken touwen in de speelstructuur bepaalt u trouwens zelf vanuit onze basiskleuren. Zo past u het kunstwerk makkelijk aan aan uw eigen opgeving, huisstijl of logo.

Gemstone Expedition

Zoeken naar de mooiste edelstenen en de schat zelf meenemen naar huis? Binnenkort beschikbaar!